väx upp, skaffa ett liv

Väldigt dålig bild, men detta hade jag på mig när jag va med Linnéa!
När Linnéa kom till mig så hade jag mjukis och linne, osminkad och halv blött hår... Jag fixade de rätt så fort och så välde jag kläder och de tog ett tag. Efter de så sminka jag mig en bit. När jag va klar lyssna vi på lite musik pratade och så. Efter de bestände vi oss för att åka över till hönö så vi titta buss och såg att det gick en lagom! Vi gick ner till bussplatsen, vänta på bussen ser att bussen kommer men så kör den förbi!! Vi står och vinkar som galningar och så stannar den mitt i vägen och så kommer det en kille ut och skriker "skynda er, han har stannat!" Så vi sprang till bussen och så hoppa vi på den. Vi gick hem till linnéa och hon hämta pengar gick vidare till mall'es. Hon käka lite och sen satt vi och prata. Gick en promenad och sen gick vi och satte oss där igen!
Men nu ska jag nog gå och lägga mig, ska ställa klockan så jag kommer upp i morgon!
Ska iväg till kungsbacka förstår ni! ;)
LOVE
Snygg tjej i några midaljer!

första lovdagen

Godmorgon!
Har varit nere och ätit frukost och duschat nu för ett tag sedan! Nu på förmiddagen blir det bara att chilla och ha de gött. Sen efter tre tiden ska jag leka med Linnéa! Vet inte vad vi ska hitta på än men något kul självklart! Nu när jag har fått tillbka min kamera så blir det säkert några bilder på de med! LINNÉA ÄLSKAR ATT TA KORT! (på sig själv) *haha*
jätteful bild från en annan gång !

you took my love, it feels like you did it for fun


34-9

Dåligt med bloggande men men ..
Jättejoggt idag med att man skulle ställa bak klockan inatt.. För när jag vakna på morgonen tänkte jag inte på de så jag gick upp en timme tidiagre än vad jag behövde.. Skulle i alla fall åka och spela match mot bjurslätt! Matchen va väl sådär, vann med 34-9. Så de va ju bra!

yummii

Dagen började bra, sen blev de bara värre och värre!
Vaknade utvilade och glad, gick upp åt lite frukost och så som en vanlig helg. Halv taggad till träning. Fick åka in till träningen tidigare så jag va där inne tyo kvart över 11 och träningen började 13.00, de va lite segt. Men jag ringde Oliver och sa att han fick komma till hallen. Så efter ett tag så kom han och Joachim. Så satt vi i hallen och prata lite, spela lite och sånt! Sen kom typ resten av deras lag för de skulle ha träning 12 så jag titta på den. När klockan blir typ 20 över tolv så ser jag att Felicia kommer och då har hon match kläder på sig. Ja ba whaat? Då säger hon att "några" ska spela match mot 98orna i 2a serien.. Och eftersom att jag inte har tränat på ett tag så va jag inte med och spela den matchen. Så när jag ska gå till samlingen innan träningen så står bara Amanda och Sarah där... Och det kom ingan mera heller! Vi va 3st på träningen och vi hade en tränare de första 40 min, sen gick han och kolla på matchen och då stod vi bara och sköt. SEN så är det mini handbolls tunering i C-hallen så det är en massa små skitar överallt i hallen och så kommer dom till b-hallen där vi har träning och så typ tar de våra bollar och springer iväg! Jag va hur nära som helst att slå en, shit vad jag lacka ur på han alltså! Sen efter de kom våran tränare tillbaka och yp visa en sak vi skulle göra sen gick han igen, och när vi hade gjort de ett tag så kände jag nä " nä detta är ovärt" så jag gick och tog på mig ute kläder och sa att mamma skulle komma och hämta mig! När jag kom hem så har jag bara degat inte gjort något alls nästan, tills strax innan maten för då gjorde jag efterrätt!!
resultat:



*maskinen*

"krossa alla fönster"
Denna låten från "maskinen" tycker jag är riktigt bra.
Tycker om texten på låten väldigt mycket!
'hehe'

is it true?

hejsan tjosan!
Nu mår jag mycket bättre! Jag har faktiskgt fått i mig lite kräftor till och med! Men inte va de många ;)
Nu efter maten ska jag fortsätta med det jag häll på med innan tumblr!

lIkE A lOvE sOng bAbY


Ny spotify lista

Nu har jag bytt ut min spotify lista som ni kunde komma åt i menyn. Den gamla hette "du skulle varit med igår" och den nya heter "love" Lite blandat med musik. Men vill ni komma åt den gamla så är det bara att säga till så kan vi fixa det!

godnatt


vad jag äter

Hillu!
Är sjuk. Det är därför jag inte bloggar något. Dels för att jag inte orkar och för att jag inte har något att skriva om! Det ända jag gör är att sova eller ligga i soffan med datan. Jag äter nästan iget alls.. Till frukost serveras det rostad macka och blåbärssoppa, till lunch serveras det cola utan kolsyra och till middag serveras det samma som frukosten! Det är de jag äter just nu! 2st till, frukost 3st till lunch och 2st till middag!
Är jag hungrig nu? nej, jag sitter och tuggar tuggemi så att jag ska bli hungrig men nej, jag har snart tuggat upp ett helt paket men jag är inte hungrig alls!


I love you


-

jag måste ut, gå. bara gå. gå hur långt som helst. jag vill vara arton och kunna göra vad jag vill åh dör


hur har "vi" det egentligen?

"Vi" har inget

show it

Inga nya bilder, inget blogg slut, mår inte så bra, ska nog sova en stund! Godkväll! kanske vaknar sen, får väl se!

XOXO

jag lever, och jag har haft en bra helg!

håltimma...

Godmiddag!
Nu sitter jag hemma hos matilda! Vi hade en lektion sen skulle vi ha idrott. Men nej vår idrottslärare va inte där så vi fick håltimma och efter idrotten så skulle vi ha lunch i en timme så vi sket i det och gick hem till matilda! Nu ska vi ha lite gott och bara chilla!

go, go your way. I'm not gonna saying it twice


kusin vitamin


HELT SÅLD!

Åh, jag är helt såld!
Har suttit och lyssnat på låten hur många gånger om som helst nu!
Tänkte, ska nog inte lyssna för mycket på denna låten nu så att jag tröttnar men det känns som om jag aldrig kommer att få nog!
HELT UNDERBAR VAAAA!!!!
LOVE

hitta några bilder i alla fall!

S
SÖÖÖÖÖÖÖÖT, jag tror jag dööööör!

THK - ÖHK


famous

Sitter i skolan nu. Hann inte blogg i morse eller jag orkade faktiskt inte det heller! Nu blir det engelska sen blir det film i en timme! Sen lunch tror jag och så typ matte, bild och sist svenska. Efter det så blir det handbollsträningen! Nu ska jag ha engelska!

Klippning

Har varit och klippt nog nu och när klockan är halv så ska jag tillbaka till frisören men denna gången ska jag få en ansiktsbehandling! Den varar nog i minst 1,5 timma. Hör av mig när jag kommer hem!


Synd att människor inte är som ballonger , sprängs när dom får för mycket luft.


Lördag

Vaknade hos mormor och morfar, tog på mig åt frukost och så. De körde hem mig. Gjorde i ordning mig för träningen och packade väska för dusch och sånt! Träningen blev sådär.. Hälsenan gjorde fruktansvärt ont i från fredagen! Kunde inte va med på träningen! Körde lite styrka och handled och sånt! När träningen va slut så gick jag andrea och kajsa och duschade. Det tog sin "lilla" tid att duscha och göra i ordning sig .. MEN när de va gjort så va de match!!!! Pojkarna-97 spelade USM steg 1 så vi tittade på matchen. De vann med rätt så mycket tror jag om jag kommer ihåg.. Efter matchen så va det lite hit och dit och prat om att åka och käka och sånt! Och så blev de. Joakim, Fredrik, Oliver och Joachim åkte hem och hämta pengar och hjälmar och sånt! När de äntligen kom tillbaka så åkte vi iväg till en pizzeria! Satt där ett bra tag! Tog en himla tid för att att få sin mat! Åt dock inget, hade ätit innan! Men när de äntligen va klara så drog vi till maxi och köpte lite smått och gott! Sen körde de upp mig till hallen igen så åkte jag hem! Och det va väl tur att jag gjorde det! Hörde att de kollade på en skräckfilm sen när de va hemma hos andrea.... INGET FÖR MIG!


Fredag

Efter newbody träningen så tog jag bussen hem! Träffade lilla myyy! hihi, kult att se dig igen bruden! I alla fall åkte hem och gjorde i ordning mig åt lite mat och sen körde mamma över mig till Hönö. Steg av mamma-taxi vid hedenhallen va med sara och gabbi. Sara hade övertalat Gabbi att sitta i secket med Sara så jag henka på de! Vi satt där hela matchen och de gick kanon bra. Sara faila lite med klockan då och då men men ! När matchen va slut så åkte jag och gabbi över med moppen till Öckerö - Fritidsgården. Sara ringde sin mamma och sa att hon skulle hämta henne och köra till fritidsgården med! Hon gjorde de. Vi satt i fritidsgården och bara prata typ! Sen så stängde de. Jag och gabbi tog en vända på öckerö innan vi tänkte att vi skulle åka hem! Men de blev inte riktigt som vi hade tänkt.. Körde förbi Oscars hus och då va de några där. De gick ut till vägen och så såg vi att det va Jimmy, Sebastian och Georg. Vi stannade och prata med dom lite. Sen efter de hände lite till.. Men orkar inte ta de på bloggen..!
Efter de som hände så åkte vi hem. Hon körde mig till mormor (sov där)


Jag och mina bästaste kompisar!

♥..♥...♥♥...

För hoppningsfis sitter jag på bussen vid detta laget! Detta är ett tidinställt inlägg så att jag ska slippa känna mig tvingad att blogga på morgonen för jag tror inte jag hinner det! Idag börjar jag 20 över 8 som vanligt och slutar 10 över 2. Väntar på bussen som går 14.37 och så blir det äta och göra sig i ordning för gym pass med handbollen! Den börjar haöv fem och slutar halv sex. Hem och göra i ordning mig och sen iväg till hönö tror jag det blir!

domino

Gör i ordning mig för att sova nu!

ska vi dela kläder?

hahahahah, min bror har fått massa kläder av hans kompis! Min bror är 11 och Tristan (Oskars kompis) Lika gammal! Så titta mamma egenom kläderna och så visa hon ett par jenas för mig för hon visste inte. Så fråga jag om jag kunde testa dom och massa gav mig dom så tog jag på mig dom! Resultat :

Emma svarar

Svar: Jag har köpt den på belle shoes!
Tack så mycket! Kram :)

the sun goes down

Jag är ledsen för att det inte kommer upp några nytagna foton på här men de är såhär att jag har gjort sönder min lilla kamera så den är på lagning nu och systekameran är på mammas jobb!


miss miss miss it

Slutade fem över halv tre idag. Sen dess har jag inte gjort något nästan! Är dö trött funderar på att göra lite NO och sen kanske sova en stund ? :s Har inget för mig! Kanske ska träffa Jesper idag!!! *wiii*
SAKNAR CYPERN NÅGOT SJUKT!

Not now, not ever
And i'll get by without you
I'm not going back again
I'm not going to lie to you
Cause, that was there and only then

FÖRKROSSAD AV TANKEN

Kom hem från träningen för en timme sedan sen typ. Blir väl typ att hoppa i sängen nu och försöka sova så gott de går! Inte så bra uppdatering på de sista men känner att jag behöver vara lite från datan sådär och sen har jag inte så mycket att skriva om!
hahahahahaha, gammal bild typ ett år snart ? :PPPP

Δ

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

checka!

Här bjuder jag er på en liten film från sävehof matchen i söndags! Vann med 21-18!

Hallå?!?!

VAD SKA JAG GÖRA FÖR ATT NI SKA BÖRJA KOMMENTERA ?!?!?!?!? :(((

taxi

Nu kommer snart taxi-mormor! Drar och tränar lite handboll!

Δ


Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut. Och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring. Det fanns en kärlek men den har brunnit ut. Du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut. Du säger att du minns och att det känns som igår. Men det var för länge sen för att ens komma ihåg. Och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt . Det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen. Jag gav upp för länge sen. Det är att leka med eld när du drar upp det här igen. För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen. Det finns ingen att behaga, inget att förklara. Inget att försvara, Jag gav upp för länge sen.


bortglömda ord

tjosan!
Idag är jag jättetrött och inte på så bra humör.. Vädret är bajs som vanligt med! Idag känner jag på mig att det kommer vara en dag med en massa humör svegningar! ...!

I like how it feels


I NEED HELP

VARFÖR REGERINGENS RÄTT BÖR GÅ FÖRE SAMERNAS ????????
Skulle vara väldigt tacksam om någon kunde hjälpma mig med detta! Har inlämning på tisdag och jag måste svara på denna frågan! Annars kommer jag inte få godkänt och jag fick inte godkänt på förre SO inlämingen så HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP MIG!
Alla kommer med olika förslag!

Torslanda HK vs. Sävehof IK - 17.20 torslandahallen


skolfoto 2011

Godmorgon
Jag vaknade för en stund sen! Väldigt skönt att sova såhär länge ibland. Nu ska jag gå ner och äta frukost! Blir en slapp dag idag tills vid 16.20 tror jag de va för då ska jag in till torslanda och spela match!
Nu ska jag äta!

nere vid havet tvättar du dina ärr


Klicka, klicka, klicka

http://www.bloggriket.se/
http://www.bloggriket.se/
http://www.bloggriket.se/
http://www.bloggriket.se/
http://www.bloggriket.se/

"I love you like a love song baby"

Ja, som ni kanske ser så har jag gjort om designen nu. Om ni inte ser vad jag har gjort så är det bara att uppdatera eller trycka på knappen "F5" Hoppas ni ser vad jag har gjort. Orkade inte med något komplicerat denna gången. Va jättetrött på den gamla och tyckte den va ful så jag gjorde bara om den snabbt men blev rätt nöjd ändå. Kände för något lätt! Headern är bara svart än så länge funderar på att kanske skoja till det med något annat sen kanske men det är ju såhär att när jag återställde datorn och allt så försvann mitt photoshop så aa.. Jag får se vad jag kan hitta på! Får väl fixa och trixa med de jag har så länge!
Nu ska jag i alla fall lyssna på lite musik och bara ta de lugnt. Ska nog lägga över alla bildern till datan igen. De lär ju ta ett tag men men!

I wanna take you away

mmh.. Jag har gjort ett rätt så långt inlägg förut frpn mobilen och så går de inte att publicera de sen heller. FINT! 
Ja när jag skrev det så satt jag i alla fall och väntade på Gabb som skulle komma och hämta mig med moppen. Så åkte vi över till Hönö igen och tittade på innebandy match.. De gick väl sådär för killarna som jag brukar träffa.. De förlora med 3-17 tror jag.. Efter match en va snabba vägen hem på moppis igen. Fick egentligen inte gå ut men övertalade mammsen! Love you!
image descriptionimage description

I'm having a hard time


the perfect man

mmh.. det blev inget till inlägg igår men jag tror att jag har fått lite ordning på datan nu. Men allting är borta från den men som tur va så la jag över alla bilder på att USB minne innan så dom ska jag nog lägga över under dagen. Jo, jag ligger hemma från skolan idag med. Mår inte så bra alls faktiskgt.. Får väl se hur jag känner mig underdagen. Har handbollsträning underkvällen. Idag är dagen inte så läng har typ 4 lektioner och den ena av de är bara 40 min och de är Engelska och sen har vi Idrott i 80 min så dagen går bort rätt fort så då sa mamma att jag lika gärna kunde vara hemma idag med om jag kände mig halv dålig. Så a, jag ligger här och hostar gott i min varma säng!
Går väl ner om en stund och tar fram lite frukost. Om jag inte somnar om. Är lite små trött!
Jag funderar och har halvbörjat på en ny design med. Lite större hoppas jag på att få till för jag gillar inte när bilderna blir så små.

JOBB JOBB JOBB

Jag har ingen ork till något. HAr bara legat och tagit det lugnt idag. Har varit hemma från skolan och allt. Får se om jag orkar skrvia något mera sen med någon bild eller något sånt lite roligare än bara text! Min data håller p och jobbar sig och massa med har inget minnekvar så de blir la att ominstallera hela skiten eller något sånt. Håller iaf på att lägga över alla bilder på ett USB nu så att jag iaf har kvar bilderna! Ni får ha det så bra. Tycker ni kommenterar väldigt dåligt om jag ska vara ärlig!

livet är vad du gör de till

Inte på blogghumör! Är sjuk och ska dricka te nu! 


*bullshit*


not over you


Fritidsgården!

Godkväll!
Nu sitter jag i fritidsgården med sara, Jesper, Jocke, jimmy och några andra med. Ska snart gå och spela fotboll! Hör av mig sen!


Världen skulle rasa, om du glömde mig

FACELOOK


jag var kär i en ängel

Fick en kommentar om min dag i stan och att jag skulle lägga ut bilder på de jag köpt! Jag kan se om jag får en dag över att göra det på! Jag har rätt så mycket med skolan och med handbollen. Men om jag inte får förhinder så ska jag kanske få tid över till att göra det i morgon efter skolan! 
I alla fall jag kom hem för ett tag sen och då har jag ätit mat. *MMMH* Hummersoppa är nog något av det godaste som finns! Men jag ska nog ner och äta lite glass nu, *thihih*

Match mor Kungälv!

Godmorgon!
Jag och mamma ska snart gå ut i bilen och åka iväg till min samling! Idag är det match igen! Men med handbooooooollen!!!!
Hehe, sen efter matchen ska jag nog titta på hönö/Öckerö när de spelar match!
Men nu ska jag ut i bilen och ladda lite!!


Väntar..

Nu sitter jag och väntar på att gabbi ska ha jobbat klart! Hon sa att hon skulle jobba till senast 5, så jag ska väl gå ner och göra lite mat nu och sen när hon hör av sig så ska jag cykla över hade jag tänk!
Hahah, vad tycker ni om min bildmapp? ;)


Mot Öckerö!

Nu är jag på väg till Öckerö för att handla lite mat. Idag ska pappa göra hummersoppa, *mmmmmmmm* så gott det är! Hehe, men det blir nog inte så att jag äter den idag , kanske i morgon. Ska ut idag och ha lite skoj!
MEN NU, ska vi snart handla lite! Hajhaj!!


RSS 2.0