get crazy, get wild, let's party tonight

Hoppas att alla mina awsome läsare får en hel grym kväll!
Nu ska jag snart äta med familjen och kusinerna från pappas sidas familj med. Sen får vi väl se vad det händer för festligheter!


22-15

Tyvärr så förlorade Ronneby :( efter deras match så va det inga i hallen så jag tog en till på sliwing troja - hasslum. När jag hade stått där ett tag så kommer Simon och Adam. Efter ett tag ser jag den och dem mig. Det var precis när dem skulle gå så jag hann inte prata med speciellt mycket men en kram och ett hejdå. Men vi ses ju om ett dryga halv år igen om inte i final steget ( om båda tar sig tid) annars får det bli Åhus!

I alla fall, våran match gick väldigt bra. Vann med 22-15 tror jag mot dahlhem. Kändes bra och vi spela bra med!

Nu ska jag hjälpa mamma att städa och lite så inför i morgon. Får gäster och så.
Puss


Ronneby

Sitter i soffan nu, ska snart åka till lundbystrand och titta på r mina favorit pojkar spelar! En timme efter deras match är klar så har jag samling till min match. Så jag förflyttar mig nog inte från den hallen utan stannar där!


Bilen

Bilen mot kärra nu. Ska spela match i lillekärr mot pandora! Hör av mig sen!


16.24

Sitter i bilen med mamma och pappa nu. Ska in till matchen mot danskorna nu. Matchen förut mot tyrold gick mycket bättre än vad det gjorde igår. För mig och det funka med laget.
Hoppas att det går hela vägen i denna matchen med. Eller det måste göra det. Hoppas på att det går bra i vårt försvar för då blir det oftast bra i anfall med.
Nu ska jag lyssna på musik och slappna av och tänka på matchen, vi hörs puss!


05.30

Godmorgon!
Gick upp för ungefär en timme sedan. Halv sex. Nu står jag i hallen och är klar för att åka in till match.
Jag hoppas verkligen att det går bättre en vad det gjorde igår, för igår va det helt kaos från min sida..
Vi vann första med 21-12 tror jag och andra förlora vi med 19-15 tror jag...
Men nya tag idag. Spelar klockan nio och sen sju igen!


Norden cup

Idag är det så att jag ska spela cup. Första matchen är klockan tre i Lundby strand mot ett isländskt lag som vi aldrig har mött förut och det ska bli jättekul. Sen andra matchen är klockan sju i vallhalla mot oppsal (Norge) detta laget mötte mitt lag i Göteborg cup i september och förlora tyvärr finalen mot dem. Det var då jag var borta (cypern) så jag hoppas jag kan bidra med något. Och tror att resten av laget är rivanch sugna!
Norden cup är en cup som kärra håller i och det är en elit cup men det finns även öppna klasser. Det betyder att i elit klassen så har kärra själva tagit det "bästa" lagen från olika ställen i Norden. Jag tror själv att de gör så att det väljer ut ställen och så tittar de i serierna och trade laget som leder serien. Jag tror det och har hört det. I den öppna klassen är lag från Norden välkomna att anmäla sig fritt. Vårt lag är med i elit klassen.
Nu ska jag ragga med massa musik!


Lalalala

Godmorgon mina fina läsare! Hoppas ni har sovit bra. Jag har i alla fall sovit sådär bra. Jag vet inte vad det är man något är det som gör att jag håller på och vaknar hela tiden. Jag skulle ju lägga ut bild på tröjan igår men det han jag inte så jag sätter på data om en stund och fixar det.


outfit for the night

Koftan är ny. Från ett tag innan jul.

Kusin + katt

Ebba och Findus fick det bli en bild på. Gosiga är dem. Fast Ebba är mest söt när hon sover eller är trött (skämt o sida) men hon kan vara rätt så jobbig ibland!
Kärlek från oss!


Hos kusinerna

Godkväll. Tänkte göra ett inlägg efter tolv men så skulle jag och mamma åka och handla lite saker tills nu. Nu sitter jag hos mina kusiner och har nyss ätit efterrätt. Snart så ska vi ha julklappsleken eller vad det heter. Det va det vi va och köpte saker till förut och så fick jag med mig en blus hem som jag kan visa sen när jag kommer hem om jag hinner det. Berättar om en stund vad som kommer att hända i morgon. Kommer nog även lägga upp en bild på min klädsel som jag har på mig nu för jag hann inte göra det innan vi åkte.
Puss


Slappis

Idag som jag skrev i morse så skulle det vara en slapp dag och det kan jag säga att det har varit. Jag har inte ens gott utanför dörren! Kände att jag behövde det. Som jag med sa så sa jag att bilder på vad jag fått skulle komma ut och det har de ju gjort. Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik medans jag pratar lite med Kasper. Men nu ska jag fortsätta att vara social mot honom.
Puss


Julklapparna

Iställer för silver shampoo så är detta en inpacking med ingefär samma efekt och blablabla
Rengörings saker till ansiktet
HPI mössa
Nu klädsel till soffan
Vantar som funkar till touch mobil
Plast skydd till mobilen
Och så pengar

Godmorgon

Godmorgon alla kära.
Idag är det juldagen och jag känner inte för att göra någonting alls. Bara vara hemma och mysa med familjen! Mormor och morfar är här med. Dem sov över från igår. Om internet är med mig under resten av dagen så ska jag säga vad jag har fått i julklapp!


***


Jul jul jul

Hej min kära vänner. God jul på er alla! Hoppas bi får det ni önskar er! Det har i alla fall jag fått! Och jag hoppas verkligen att att det ska bli bättre med bloggen nu! Jag visar er i morgon vad jag har fått för något. Nu ska jag fortsätta att prata med familjen och släktingarna. Snart ska vi fika och sånt gott. Åter igen, hoppas ni har/får en kanon jul!
Love


ARG ARG ARG

HEJDÅ INTERNET. DET FUNKAR INTE ATT LADDA UPP BILDER OM JAG INTE HAR NÄTVERKSKABELN I!
NÅGON SOM VET VAD DET ÄR FÖR FEL PÅ SKITEN?

Jldpedneofm

Hejs!
Sitter och tar på färjan som kommer om en stund. Missade färjan som det var meningen att vi skulle med för att den var full :((((
Så nu kommer jag hem halv tio ist. Får se om jag gör något inlägg från datan när jag kommer hem, tror inte det. När jag ska ladda upp en bild så finkar inte det.... (sad face)


--

Hejsii!
Har varit hemma en liten stund nu, ska ta en macka innan mormor kommer och hämtar mig för då åker jag iväg till träning! Kanske slänger in ett inlägg när jag kommer hem. Får se vad jag hinner med. I morgon blir det tjugo över nio i kyrkan för att se när kören sjunger. Sen tillbaka till skolan för att få betygen och sen gå på JULLOVE!!!

tillbaka IGEN

Nu är jag tillbaka igen och hoppas på allt jag har att det ska fortsätta att funka! Börjar om, tänker inte prata om det som har hänt när jag har varit borta. Bara massa onödigt trams och alldeles för mycket! Kan säga att jag var i Skåne i helgen och spelade SM steg 3 och vi vann gruppen och nu så taggar vi till steg 4. Vet inte än vad det spelas någonstans men har vi tur så få vi ha det hemma! Vem vet? I morgon så börjar jag skolan halv tio och då ska vi typ städa skåpen sen titta film, sen julbord i bamba sen blir det att åka till Hönö och soppa banan med alla på bowling!
Super söt bild på mig och Kajsa! Loveee

Internet

Ingen bloggning pga internetet igen. Det är typ helt sönder ju... Men mamma har fixat så vi nog får nya saker dra vecka som tur är. Men om jag har tid till det så kanske jag slänger in ett inlägg från mobilen. Vi får väl se vad som hände. Just ju håller jag på och packar lite saker till helgen! Åker ber till Vinslöv (Skåne) och spelar SM steg 3! Önska mig och mitt underbara lag lycka till!! *Hehe*
Om en stund ska bag åka in till Torslanda. Har träning halv tio men så är det föräldrar möte innan så jag åker med mamma in och stannar där tills träningen börjar. Träningen är klar alv tio sår väl hemma vid kvart över tio. Dåre det väl bara att duscha och sen hoppa i säng!


Stronger

Hej!
Va och träna fotboll förut med tjejerna. Det kändes väldigt bra och det var väldigt kul med. Ledarna fick en liten chock när jag kom till inomhus hallen! Efter det så kom mamma och hämtade mig och nu när jag kommit hem har jag inte gjort mycket alls. Ska nog lägga lite röd färg på mina naglar och sen göra mig i ordning för natten!
Snabb bild från tidiagare idag.

One thing

Va i ishallen förut och tittade på min bror när han spelade match. Det gick bra för dem. De vann med 7-0 tror jag det var. Nu har jag precis ätit och om en stund blir det pepparkaks bygg! Varit och handlat massa olika kristyrer och sånt. Får väl se hur det blir... ;)
image description

In your head

December?
Känns verkligen inte så. I december SKA der vara snö och verkligen inte regn och storm???
Nu verkar det i alla fall som att det har lugnat sig och jag hoppas verkligen på att det börjar att snöa snart. Antignen ska det vara sol och varm eller snö och kallt. INGET IMELLAN DETDÄR!
På vintern nu när det är mörkt ute så är det så himla mysigt när det är massa ljus överallt.
Vad tycker ni är typsikt jul?


back again

Nu är jag tillbaka igen! Får se hur länge internet håller denna gången innan det slutar att fungera igen! Men hoppas såklart att det inte händer! Undertiden jag har varit borta så har de inte hänt så mycket som inte liknar det vanliga. Massa träningar, matcher, skolan, bla bla bla.. Jo, jag hade stadslagsträning igår!! Fast det tyckte jag inte gick bra alls, bajs på de... Idag har vi lite julbak. Eller vi bakar bagebröd, verkligen hur gott som helst.
Funderar på hur man kan förklara doften av nybakat bagebröd? Och så kom jag på de!! Om du häller öl på stenarna i bastuagrigatet så luktar de som de! *hehe*
Nu är vi snart klara och så kanske vi ska baka pizza efter i ugnen med, vi får se! Levererar nog bild från mobilen sen, vi får väl se! Håll utkik ;)

Bläää

Nu är det så att mitt internet har fuckat upp idag så jag kommer tillbaka när det är tillbaka!!


Mr. know it all

Ligger i sängen just nu men funderar på att gå upp och ta en dusch så att jag piggnar till lite! Sen blir det väl skolan. Måndagar går rätt så fort så det är väl inget att klaga på. När jag kommer hem idag ska vet jag inte vad jag ska hitta på jag vet bara att jag ska titta på handboll vid kvart över sex!

Killar gör allt för att få en tjej, men inget för att behålla henne.

Godkväll! 
Sitter i min soffa nu och är på facebook och nördar lite tetris (aaaaaaaaaaaaaaaaaa)
Pratar lite med Simon som det var ett tag sen man prata med. Otroligt go kille! Riktigt kul att han kommer till Göteborg i mellan dagarna.
Nu ska jag fortsätta att prata med han och spela tetris! Ska med ställa klockan på kvart över sju så att jag inte missar julkalendern! ;)
Godnatt!
Sommar, vart tog du vägen?

On my minde

Godmorgon!
Ligger i sängen med täcke och min ur goa "päls" tröja! Har nyss tittar på julkalender och jag måste ju bara få säga att Charlie är ju så himla söt!

-


back

Som tur va så tog det inte så långtid för internetet att komma tillbaka som tur var! Nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning. Tabbade mig i morse.. stälde klockan på kvart över sju för jag trodde julkalendern var då på helgenrna men så tittar jag och så börjar det kvart i nio. Och jag kunde inte somna om för efter att jag hade rört nig två meter från sängen till soffan så blev jag helt plötsligt jättepigg! Men jag la mig ändå i sängen och försökte men då självklart så får jag värsta hostatacken så jag bara hostar hostar och hostar! Mår inte så jättebra idag. Jag vet inte ens om det blir så att jag åker in och cyklar på träningen idag. Jag får se hur jag mår sen när det börjar att närma sig! Nu ska jag ta det lite lugnt och lyssna lite musik och bara ha det bra!

it's friday


Less...

Blir så himla less på detta vädret! Det är pga av vädret som jag inte kan blogga. När det blåser så mycket så ska det ju självklart blåsa sönder mitt internet!! Jag vet inte hur länge internetet kommer att vara borta så jag beklagar men det kommer nog inte bli någon bloggning på ett tag...
Första december idag och allt! Tittade på julkalender i morse med min bror och det verkar som om den kanske kommer bli rätt så bra i år! Hoppas det i alla fall!!
Nu ska jag spela lite spel, puss hej!


RSS 2.0