natti darlingS

Kom hem för ett tag sen. Har varit och spelat match med damlaget. Slutate 0-0 .. Va jättenära på att göra mål! Nu ska jag dra mig mot sängen och sova! Samling i morgon och då är de match igen!

Med mammsen i stan!

Godkväll!
Nu sitter jag i bilen påväg hem från stan! Varit i staden med världens nästa mamma! Vi har precis lämnat p-huset och är nu påväg till Maria för att hämta en katalog. Sen blir det hem och sova tror jag... *hehe*


i just want to be perfect

Godmorgon, ställde klockan på kvart i sex idag för att hinna duscha och så. Nu när jag duschat och så, så ligger jag återligen i min säg. Men jag ska väl gå upp och göra i ordning mig och bestämma vad jag ska ha för kläder och så. Blir väl något lätt tror jag. Efter skolan kommer pappa och hämtar mig så har han med sig lite mat så kör han mig till färjan så åker jag in till stan och tittar lite. Skulle behöva skoR.. Mamma har med sagt att hon behöver skor. *haha* inte bara ett par utan hon sa "Emma, på torsdag kan vi åka in till stan då? Jag skulle behöva köpa fyra par skor.." Inte för att jag tror speciellt mycket på det. Men vi får väl hoppas på de bästa får jag ju säga! Men nu ska jag resa mig ur sängen och fixa och trixa lite!
'
Bild från tidig-sommar

juniormatch!


gott hår efter träningen..

Tränade i regn, regnbåge, solnegång. Lite allt blandat!

"om du bara fanns vid min sida"

Tjinix!
Nu har jag gjort klarat naglarna, ätit och kollat på robert gustavsson. Det va helt ok! Nu ska jag fundera lite på vad jag ska ha på mig för kläder i morgon i skolan och så!

Underhållning

Matchen slutade.. *hehe* nä jag vet inte mer än att vi vann iaf! Från mitt håll va jag väl sådär nöjd med matchen. Kände mig lite seg men ibland va det bra. Extra nöjd med mina inspel till Kajsa!
Nu har jag nyss duschat och så. Nu vet jag inte vad jag ska göra men som underhållning så länge så passar jag på att försöka fixa i ordning mina naglar!

sticker iväg och lirar med tjejerna idag igen!


sticker och bollar med flickorna nu!


Wordfeud?

Är de någon av mina läsare som spelar Wordfeud?
I så fall om ni vill kan ni skriva vad ni heter så kan jag lägga till er så kan vi spela! ;)
Hehe, nu ska jag skriva att jag behöver åka med någon till matchen i morgon. Juste jag ska spela match i morgon, shet :o 
Aja, får väl hoppas att det är någon som är vaken och ser att jag behöver åka med. Klockan är ju inte så mycket ;)

Man ser det från månen

Blev inget mer blogg igår, satt med läxan hela jävla kvällen. Med en och samma uppgift! Tills sist kom jag på vad jag skulle göra! HOPPA ÖVER DEN UPPGIFTEN! Och då flöt de på rätt bra. Skiter i vad jag får på de hemprovet!
Mår i alla fall inte så bra. Hade tänkt träna idag med de blir inte så. Mår inte så bra. Går väl ner och gör en kopp te snart eller något liknande! Ska titta runt lite på nätet med på lite kläder, de är väl dags nu!

som sagt..

Som sagt, ingen träning då gäller de plugg och de är just vad jag ska tillbringa denna lediga stund till! Om jag är klar rätt så fort så kommer jag nog slänga in ett inlägg men jag får se vad som händer! Nu ska jag plugga röven av mig, inlämning i morgon!
Bild från Cypern, har inte hunnit lägga upp bilderna från Cypern heller, men ni kommer säkert få lite i omgångar. Kanske bara en bild i taget som nu!
Nu ska jag göra lite käk och lyssa på stefan andersson!

sticker snart och tränar!

Detta funkar inte märker jag! Det kommer nog bli dålig uppdatering om jag ska fortsätta med bloggen! Hinner , de är handboll och fotboll hela tiden och sen efter de så är de plugg! Men ska göra så gott jag kan! 


You wanna know how to make me smile

Språkcafét va väl sådär, rätt skönt att vi slapp nästan hela skoldagen!
Har lite bilder som jag ska fixa till sen tror jag med från idag! Men nu ska jag titta när min träning är och sen nog ner och äta något kanske, får se!

hush hush

Nu ska jag kissa sen ska jag titta på vad jag ska ha på mig för jacka idag!
Två lektioner idag, sen blir det att åka in till stan och fika eller något med spanska klassen typ, helt okej!

fantasy

Nu har jag tränat, eller träningen va klart vid sex tror jag! Det regna och de va inte kul.. Det va kallt, nästa gång blir de ovrall på! När jag kom hem sprang jag in i duschen och stod där ett tag, lät de varma vattnet bara hällas över mig. Åh vad skönt de var! Efter duschen fixade jag lite med mina ögonbryn! Tyvärr så växer de inte som jag vill och det är väldigt jobbit att plocka de då! Sen blev de tacos och de smakade väldigt bra idag måstejag få säga! Nu sitter jag och dunderar på vad jag ska ha på mig och hur jag ska ha håret i morgon! ;)

träninggg

Ska bara byta om, sen sticker jag och tränar!

Gårkvällens outfit


ayia napa bitch

Shopping by ayia napa bitch

borta ett tag

Ja, som ni säkert märkt så har jag inte bloggat på över en vecka och det är för att jag inte har kunnat! Jag har varit iväg på en liten resa ner till Cypern! Det va verkligen behagligt kan jag säga er! 
Planet lanade vid 03.30 inatt och vi va hemma i huset kanske halv sex eller något. Bara rätt upp i sägen va det och så somna man.. Va tvungen att ställa klockan på 10 för att jag skulle iväg och spela match med damerna. Och så blev de iväg till Valhalla och spela. Vann med 0-3! Fick inte spela så mycket. hehe, spelade bara de 5 sista minuterna. hehe, gjorde mitt första mål med damlaget på de 5 minuterna! Kändes väldigt bra får jag säga!
Ska göra i ordning så att ni kan få ett smakprov på min resa!
Nu ska jag duscha och fräscha till mig lite och sen bär de av till ishallen för att titta på när min bror spelar final i Skärårdscupen!

godnatt


Över pigg

Bloggandet har väl varit sådär på de sista känner jag. Men jag har haft jättemycket plugg! Kom hem vid kvart över tre idag och sen dess hag jag suttot och pluggat. Eller inte fram tills nu men typ till halv fem satt jag och plugga. Efter pluggandet åt jag och sen efter de kände jag att jag inte orkade något. Så jag satte på datan stängde ner allting och tryckte upp Spotify. La mig i sängen och sov! Riktigt bra sov jag med! Riktigt härligt va de! Fast jag är fortfarande trött men de är kanske inte så konstigt!

natti natti

Går och lägger mig nu! Ska nog läsa lite på NO i igen som vi ska ha prov på i morgon! Får se hur de går. Men för hoppningsvis så går de kanon!

-

En eftermiddag när man är sådär lagon trött och läraren säger att man får extra rast.....

Hemkunskap

bilden säger väl allt! Hemkunskap som gäller!!!

Mobil blogg

Såhär ser jag ut idag! Ursäkta om bilden är på fel håll men ser inte det nu är i skolan och bloggar från mobilen! ;) Ingen träning för mig idag blir det! Sträckte mig i ryggen igår på träningen! Gjorde det i börjar så jag gjorde inget i typ en och en halv timme... Det va rätt tråkigt! Idag ska jag vara hemma och plugga och börja PACKA!!! Åh så underbart!!

sticker o tränar!

tjoohej!
Har gjort lite läxa och så nu. Kände att jag behövde en paus nu lite! Min buss till träningen går snart så jag får snabba mig lite nu! 
Men vi hörs nog i morgon!

klipp-klipp

Syns inte så mycket men såhär blev det!

YYyyYYYyyyyYYYYYyyYYYYy


Sanna mina ord

Har inte bloggat på tre dagar typ. Men jag sa ju att jag inte skulle blogga i helgen för att jag har varit på läger! Och i morse orkade jag inte de för att strömmen hade gått och sen när den kom tillbaka va jag i fullgång med att göra i ornding mig och massa sånt! Nu kom jah hem för ett tag sen! Har varit och klippt mig, klippte bara topparna!

?????

Jag vet inte vad de är med blogg.se men min status grej har lagt av helt!!!! Den har inte visat hur mpnga de är som tittat på bloggen sen typ en vecka sedan! 
Får panik!!!! Någon som vet vad som är felet????

Bortsätt från de så har jag varit hemma nu en stund och håller på och packar mamma kommer snart och sen ska hon köra mig till Torslanda. Ska vara där hela helgen. Ska typ "uppstartshelg" så vi ska träna och sover över och sånt! Ska bli kul ju!
Så de betyder ingen blogg i helgen!

snabbis!

Ska egentligen lägga mig nu men är så fruktansvärt sur på att vi förlora förut med Damerna så jag är inte så trött just nu. Men kommer i alla fall att lägga mig i sängen och kommer väl somna rätt så fort tror jag ändå! 
I morgon är de skola och efter de är de packa. Berättar mera i morgon om jag har all den tiden! Men kommer inte blogga i helgen, för jag ska inte vara hemma!

hands up

Börjar 20 över åtta och slutar 20 i fyra.. Hinner nog inte blogga mera idag. Vet att de har varit dåligt på de sista men det har fått bli så nu.. När jag slutar är de snabbt som fan hem och göra i ordning sig för match med Damerna borta i stan någonstans! Roger kommer och hämtar vid typ 10 över fyra.. Så jag har typ en kvart på mig hemma..

RSS 2.0