djävul

Hann inte blogga i morse för jag va fruktansvärt trött och orkade verkigen inte! 
Nu ska jag snart dra mig iväg till träning! Blir både utomhus träning och inomhus träning idag! Mamma kör mig till en färja som går vid sex någon gång. Men nu ska jag leta rätt på några bilder som jag kanske ska måla på min bild mapp!

hihihihihih

Jag är med och tävlar om att få vinna ett valfritt smycke från denna Alexandras webbshop! Denna tjejen verkar verkligen vara en sjukt go tjej får jag säga!


Kommentarsvar!

Fick en kommentar av My om vart tröjan jag hade på mig idag var ifrån och tröjan är från hunkydory men är köpt på Pondus i smögen!
Gammal outfit bild, men de är den vita träjan på bilden som frågars efter!
Tack för en fin kommentar hjärtat !

somebody to love

Hej bloggiisar!
Idag börjar jag tio över tio. Det är rätt gött.... Om man kan sova länge... själv vakna jag 20 över 7! Men mycket tid över på morgonen betyder att ni kan få bilder! ;)

-

Tjenixx!
Nu går jag snart och lägger mig, ska bara fixa lite saker sen så är de natten och tagga för skolan i morgon.. 

sommar hade inte varit fel..


natti mina underbara


blod, svett tårar, vi gör de med stil och högklass ♥

live your dreams

TJOSSAN!
Vakna av att de åska och blixtra ute, hoppa upp ur sängen och drog ut varända sladd i mitt mitt rum! Efter jag gjort de så la jag mig igen! Fick inte sova sådär jättelänge för min pappa kom och sa att de va mat!
Efter maten så tog jag en dusch och sen va de att klä på sig till träning och åka och träna! Och nu har jag kommit hem! Ligger i soffan och ska nog snart titta på film/filmer! Får se vad de blir idag. Tittade på Aladdin igår och den filmen är ju bara så fruktansvärt bra! Började ju föresten att titta på hur många lingon finns det i världen i morse med. Får väl ta och se klart den nu då. Medans jag väntar på de andra filmerna!

gåtan är för stor

Nu tänkte jag att jag går och lägger mig! Ska in och träna i morgon med så behöver lite sömn! Är väl alltid bra att sova med?
Ja, iaf GODNATT! ;) 

Pump it up

HALLU! 
Nu har jag grejat en ny Design. Kör lite grått nu till hösten får se om jag kanske ändrar färgen på den fall den blir för tråkig. Får se!
Har nyss gjort en snabbis header till Sarisen!
Har vaxat mina ben med. Riktigt härligt!
Ligger just nu bara och degar får se om jag sätter på en film eller vad jag gör!
En gammal bild på mig, min bror och morris!

Jag är med och tävlar om ett valfritt märkesplagg!

Klicka på bilden för att vara med i tävlingen du med!

Buuuhuuuu

mm, här får ni en gammal design så länge....

FAAAAN

Ja, underbart! Jag har förstört min blogg design helt !!!!! 
FML! 
Jobbar på de..

stand still


haha, pinsamt :(

stiucker iväg och tar en cykel tur med klassen... MED HJÄLM!

If you believe

Go vinst mot serieledarna med juniorerna! 
Började matchen kanon och de stod 0-0 som så får de in en boll och de står 0-1 strax innan halvlek. Början på andra kviterar vi och de står 1-1. När de är 15min kvar gör vi mål igen! Underbart jobbat! 
Målen:
1-1 - Jag
2-1 - Hilma
Grymt jobbat idag tjejer!
Lite synd att när de är typ 1min kvar på matchen så får man världens karate spark i låret och faller ihop.... Men men sånt får man leva med!
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen!

you're not the same person

Första dagen i skolan avklarad! De va väl inte så hemskt. JOO!
När jag cykla hem förut började de att regna, de va inte de jag behövde. Jag skulle hellre vilja ha SOLSKEN!
Just nu sitter jag i tröjan på bilen och ett par rosa mysbyxor. Orkade inte gå runt i jeansen nu när jag är hemma.

brb- ställer klockan..

Gå träning, sprang typ 6km.... Känns förjävla gött nu asså!
Nää fy vilken dålig känsla jag fick i magen nu.. I morgon blir de skola! Ska möta Sara och gusten vid ica 5 över 9 så jag ska lägga mig nu! Vi hörs mera i morgon!

@ gabriella!

Stress, gabriella kommer och hämtar mig när som helst!

nobody's perfect

Går och lägger mig nu! Ska upp och jobba i morgon!

you can try but never stop me

HEEEJ!
Nu ska jag göra mat till mig och Oskar sen efter de ska jag packa ner Fotbollsskor, benskydd, sportbh. Resten saker får vi där borta när vi tränar! Efter maten cyklar jag över till Jocke. Vet inte hur jag kommer klara att cykla med denna jävliga tränsingsverken till Hönö men vi får väl se hur de blir med de!

Du ska se att allt ordnar sig tillslut

Gossimorgon!
Medans alla klagar över att de ska till skolan idag så har jag nyss varit och ätit frukost. Vet intee riktigt vad jag ska hitta på. Blir väl att hitta på något med någon på förmiddagen och sen halv sex ska jag träna med de STORA flickorna igen. Får hoppas att mina ben pallar med det med. *hehe*
Men ska ringa mamma och säga att jag inte kan jobba idag, är verkligen helt slut! Men ska i alla fall gå ner och ta en go dusch och fräscha upp mig lite nu!

Den bästa dan i mitt liv

Tjeniiiss! 
Nu är jag hemma efter en väldigt jobbig helg! Kanske inte har varit välrdens jobbigast träningar men efter att ha gjort alla de 3467342354235436 grodhoppen så känns de än aning i mina lår! Jag kan knappt gå och något jag verkligen inte kan är att gå på toa..
Kom hem för ett tag sen från Svenljunga som jag har varit i med handbollen. Vi  har haft de sjukt med kul!
Har tyärr inga bilder att visa er. Glömde helt av att jag hade kameran med mig sen har vi inte haft så jättemycket fritid. Jo på kvällarna men då gjorde man ju en massa annat och hade inte tid för att fotta! Men om de är någon annan som lägger ut några bilder så kanske jag snor någon bild!

Här kommer jag förbli

Ingen blogg i helgen. Är lite stressad nu för ska packa ner lite saker och sen ska jag göra mat med! Så det blir bara detta jag skriver nu!

LOVE


Har man tråkigt så klickar man bara på "photoshop"

Orginal
Något photoshopad... Hade inte varit fel just nu..

Underbara utsikt


brb - tränar med dam laget

Snabb omställning från att sitta i soffan i underkläder till att snabbt ta på sig kläder och cykla över till öckerö-prästängen för att träna med dam laget!

Det hat, som hjärtat bär inunder låsas lugn, det brinner dolt och tyst, men bränner som en ugn

Godmorgon! 
Idag är de en sån dag som jag inte har en aning om vad jag ska hitta på. Jag har inga träningar eller något. Får väl se vad som händer! Känner ju i alla fall inte bara för att ligga hemma. Eller jag kommer säkert att känna så under dagen om jag ska gå någon stanns. Men ääh, jag får försöka fixa detta på något sätt!

Real Madrid - Fc Barcelona ?

Sitter och tittar på Real Madrid - Fc Barcelona! Oj , nu gjorde nyss Barcelona mål!
Jaa, jag vet inte riktigt vilka jag hejar på. Vilka hejar ni på?

Eller följ mig med blogkeen

fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -fancybyemma -

Följ mig med bloglovin' så blir de lättare att se när jag uppdaterar!

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

dagarna med Sophia - Emma som ridtjej!

Finns ett antal mer bilder, får väl se om jag går tjatat till mig så att Sophia lägger ut mera bilder. 
Men tills dess får ni nöja er med detta. 
Vissa bilder blev väldigt små men de är bara för att jag tagit de från Sophias blogg... ;)

Move that body

Tjosan! 
Har städat, packat och tränat idag! Och så har jag firat min bror lite med, han fyller 11år idag. GRATTIS till dig!
Tränade förut, de gick väl inte så jättebra idag med mina avslut...... Första gick en meter utanför andra gick i stolpen, tredje toucha ribban och gick över.. Sen va de tre bollar som gick in med men men.. Är inte hel nöjd om man ska säga så.. Men nu ska jag gå ner och duscha sen vet jag inte riktigt vd jag ska hitta på. Får väl se vad som händer under kväll!!
Bjudar bilder från innan träning!

if you like it...

Godkväll min kära läsare! Eller något sådant ;)
Nu ska jag kila över till badrummet och ta bort mitt smink sen så blir de nog vil eller sängen!

never say never

Har man tråkigt så kan man ju alltid ta lite kort ......... 
Åker om ungefär en timme tror jag!

love mist

Tjenare!
Här får ni en snabb cam bild på tröjan jag köpte igår! 
Idag har jag hunnit med att äta frukost, Jobba och göra mat till Oskar. Nu ska jag nog snart gå ner och äta lite pannkakor! Nu under dagen sks jag väl bara ta de lugnt.. Lite surt för Sara och Gabbi är på lotta på Liseberg nu och jag skulle följt med om jag inte skulle städat... Men men jag klarar mig! TIttar la på en film snart eller något liknanden! Ikväll ska jag titta på när Oskar spelar mit sitt föredetta lag i fotbollen! Ska bli rätt kul att se faktiskgt...!

sant


Always remember I was made for you

Godkväll! 
Sa ju innan jag åkte till stan idag att jag inte skulle köpta något. Va nära på att köpa saker hela tiden men gjorde de aldrig.. TILLS vi gick in i en Lindex affär och jag blev helt kär i en vit bas T-shirt! Har letat efter ett sånt jättelänge nu och blev bara tvungen att köpa de! För tänk om man verkligen inte hittar något man vill ha i Garderoben. Då kan man bara block fram den änkla T-shirten. Passar ju nästan till allt! Känns riktigt bra att veta att den finns i garderoben nu!
Ni får en bild i morgon på hur den sitter. Nu ska jag nog titta på en till film eller bara ligga och lyssna på musik!

no other one

Tjinixen! 
Nu har jag gjort i ordning mig och så. Idag ska jag in till stan med min Kusin. Ska försöka att inte få med mig något hem, behöver spara lite pengar känner jag. Men kommer väl iaf kolla lite höst/vinter kläder nu.. Uscch fy, bara tanken på att man ska behöva ha tjocka kläder på sig nu får mig att rysa,*BLÄÄÄ*
Bussen som jag ska ta går 8 minuter i 10. Jag har fortfarande ingen aning om vart i stan vi ska men de blir la nordstan antagligen!

snart är de över


freakyyy


sleep well

Och nu säger Emma godnatt!

rid-tjej

Hej bloggisar. Kom hem för kanske två och en halv timme från björkö. Har sovit där hos Sophia! 
Igår så tog jag och Sophia fyrhjulingen till hagen med hästarna i och så red vi pandora lite! Sen tog vi Ranghild med och gick hem till Sophia. Vi sadla Ranghild och så hoppa vi upp på hästarna och gick en runda. Först trodde jag att vi bara skulle gå på vägen helt vanligt men så säger Sophia helt plötsligt aa vi ska in här så är de en halvmeters bred stig upp i skogen och inte bara skog va de sen skulle vi upp i bergen med. Och vi skulle ha med oss hästarna! Va ju lite sådär rädd imellanåt! Men de gick faktiskgt väldigt bra. Efter ett tag så kom vi ut på en äng och då skulle Sophia leka lite och galopera o så. Och sen så gjorde hon så min häst med gjorde de och gissa hur de gick?!
- Faktiskgt väldigt bra, jag ramla iaf inte av hästen om man säger så! ;)
Sophia och jag har tagit en väldigt massa bilder som hon nog kommer lägga upp på facebook eller på hennes blogg i morgon och så fort de kommer upp snor jag dom och lägger upp de här för detta kan man ju inte missa. hehe, tyckte iaf att jag va lite söt som rid-tjej....
Självklart nu när min ena tå som jag skada är bra så kommer PANDORA och trampar på min vänstra stortå så den gör sket ont nu!!! Vet inte vad jag ska ta mig till men blir den inte bra så ååh! Det är ju svenljuga snart och allt med :(
Vill ju inte skryta men de står ledare på min rygg..!
Just nu, har suttit ute i underbara solen ett tag! :*

how you like me now?

nu ligger jag här i soffias säng, eller de är somsåhär, sofia ligger i hennes brors säng och SOVER och jag ligger på en madrass i hennes brors rum. (med hans kudde!!!) Har sovit aldeles utmärkt! Nu ligger jag bara och väntar¨på att hon ska vakna får väl hoppas att hon gör de snart annars kommer jag att väka hon!

like my style

Ska ringa Jepser nu och fråga om han kan köra mig till Sophia som jag ska sova hos inatt! Har saknat hon så sjukt mycket! Och har saknat Jesper fruktansvärt med! 

life is for living

Vakna för ett tag sen. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, jo jag kanske ska träffa Jesper en sväng!
Jag blogga inte igår för att jag va och jobba lite först på morgonen sen efter de så städade jag lite och så skulle jag göra mat till mig och Oskar. Därefter så kom Jocke till mig! Vi satt och prata lite smått och samtidigt som vi ladda ner en film. De va en skräck film så jag titta väl inte speciellt mycket på filmen men lite iaf. Jag tittade såpas mycket så att jag fattade den iaf! Filmen Hette Jennifers body. När typ halva filmen hade gått så knacka de på min dörr och då hoppa jag till lite, men så va de mamma... TRODDE JAG, så va de Georg, Simon och Sebastian. De stannade med mig och Jocke och såg klart filmen. När filmen var klar så gick vi ner till affären och så köpte de på sig lite dricka och chips och så. Sen så gick vi längst ut vid hamnen och så stanna vi där ett tag och sen efter de så skulle vi till Georg och titta på Sverige men såklart så har han inte den kanalen... Så vi gick upp till mig igen. Eller jag och Sebastian gjorde de för Georg och Simon skulle hem till Georg och hämta lite popcorn och så. De tog typ hela matchen för dom att komma så när dom kom sen så va de inte speciellt mycket kvar på matchen. När matchen va slut så gick vi ner till Georg för att se på ännu en skräckfilm.. freddy vs jason hette denna filmen och den va rätt så mycket läskigare jag satt i soffen med en kudde framför ögonen och händerna för öronen nästan hela filmen! När filmen va klar så skulle alla hem. Tur som de va va de på Hälsö vi va så jag hade inte så jättelångt hem men den sista biten där de inte finns några lampar va inte så jättekul att gå om jag ska vara ärlig!

natt kort

RIKTIGA BJUDAR BILDER..

bowlingen igår

Strike? - JAAAA!

HAHAHA, bjudar bilder



never go back

Vaknade av att Linus ringde idag..Först tänkte jag att jag skiter i de men så sluta han inte att ringa. Han ringde säkert 10gånger.. När jag vakna så åt jag frukost och sen efter en stund så gick jag ut och sprang. Nu har jag duschat och mamma ringde för en stund sen med och sa att vi skulle till Golfen vid sju och bowla o fira min Faster som fyller 30 idag tror jag de va!

shopping by mammy


här om går


full frys

Ligger i min broders soffa och tittar på full frys med han och Robin. De ligger nedanför på madrasser och skrattar som de värsta! Det är ungerfär de jag har hunnit med denna morgonen. Hade planer på att åka till Lotta på Liseberg men så hade jag lovat mamma att jag skulle passa de små odågorna och göra mat till de oså! Så nu kommer jag ha jättetråkigt idag tror jag om jag inte kan hitta på något eller träffa någon annan.

I love you, my star

Ungerfär 10½ år sedan du örsvann från jorden.. Mamma och pappa sa att du sprang bort men så va de egentligen inte. De va kanske bara för två år sedan som jag fick veta den hemska sanningen om vad som hände. De fick avlida dig för att du hade fått några konstiga loppar som inte gick att få bort.. Jag visste inget om detta förren bara några årsedan. Men nu när jag tänker tillbaka så kan jag se bilder från vad som hände under den tiden de va som värst när du va borta.
Jag satt i baksätet av bilen och hörde att mamma pratade med någon i telefonen de va tydligen pappa som ringde och sa att han hade varit med dig hos vetrinären och de sa att de inte gick att göra något och att de vä bäst för både dig och familjen att avliva dig.. När pappa hade sagt de så började mamma att gråta men inte så att jag hörde. Hon sa med att hon grät så mycket att hon nästan inte såg vart hon körde. Mamma hade panik och visste inte vad hon gjorde nästan. Sen blev de en smäll och så va de ju självklart, vi hade krockat. Inga alvarliga skador hände men ändå.. Dagen efter va de ingen glädje alls i huset alla va tysta.. Dina två ungar låg bara stilla. De åt inte, drack inte. Mamma sa att till och med när jag gick med en av era leksaker så reagera ni inte.
Jag saknar dig, Mamma saknar, Pappa saknar dig, Oskar va inte född när du levde men jag vet säkert att om han skulle de skulle han saknda dig lika mycket som jag saknar dig!
Du va verkligen världens mest underbara! Jag har nog aldrig träffat någon som va lika bra dom dig. Du va min bästa vän. Du fanns alltid för mig. När jag skulle till dagis på morgonen och jag verkligen inte ville de. När jag grät så mycket för att jag inte ville gå dit. Då följde du efter pappas bild när han körde mig till dagiset. Du följde efter hela biten och när han släppte av mig och körde iväg så kom du fram och gosa med mig. När jag gick in i dagisen låg du där under en bil och bara vänta på att jag skulle komma ut och leka på gården. Och när jag då kom ut så kom du springande till mig. Och så va de hela dagen. När jag gick in igen så låg du under bilen och när jag var ute så va du med mig.
Du förstår inte hur mycket jag saknar dig!
Jag vet att du är någonstans där ute. Jag försöker nå dig. Jag sitter och tittar upp ut mot stjärnorna och försöker se dig, höra dig. I hopp om att du är på andra sidan någonstan och har de bra.
Du är mitt ljus i mörkret, du är min stjärna, du är mitt allt!
Jag älskar dig, jag tänker på dig, Jag glömmer dig aldrig!

aldrig mer

Slängde bara på mig något. Fick skynda mig iväg. Skulle titta på min träning som började halv sex och så kommer jag på de när klockan är tio över sex så de va bara snabbt och lätt och sen sätta sig på cykeln och sen cykla gärnet!

BloggSvar. Mycket lättare och mycket snabbare!

Ni hitter de en bit ner i menyn!

rings are nice


SÅ!

Äntligen klar med den nya designen! Blev rätt nöjd faktiskgt!
Vad tycker ni?

rå rock

Första "riktigt" blogg dagen på den nya bloggen börjar med shopping!
En fin flaggi på framsidan och en fräsch vit rygg!

ny blogg o så

Tja, Emma här! 
Ny blogg o så nu!
Ska försöka fixa en annan design snart, när de inte är så fint väder kanske!
En bild på mig och min kusin Sofia! 

Jag är i alla fall tillbaka nu och ska försöka slänga ihop något som inte är så jättetråkigt denna gången!

RSS 2.0