Åh, tänd ett ljus

Sitter och tittar på handboll just nu, tittade på min älskade Ulrik förut med. Gud vad bra du är! <333333333
Nu ska jag återgå till handbollen!


LANDET DÄR VI BOR

YOU EAT, YOU’RE FAT. YOU DON’T EAT, YOU’RE A FREAK. YOU DRINK, YOU’RE AN ALCOHOLIC. YOU DON’T DRINK, YOU’RE A PUSSY. YOU READ, YOU’RE A NERD. YOU DON’T READ, YOU’RE STUPID. YOU TELL A SECRET, YOU’RE AN ATTENTION SEEKER. YOU DON’T TELL A SECRET, YOU’RE STILL ATTENTION SEEKING. YOU LET SOMEONE IN, YOU’RE EASY. YOU DON’T LET SOMEONE IN, YOU’RE TOO UPTIGHT. YOU SMOKE, YOU THINK YOU’RE COOL. YOU DON’T SMOKE, YOU’RE A LOSER. YOU’VE HAD SEX, YOU’RE A SLUT. YOU HAVEN’T HAD SEX, YOU’RE A FRIGID LITTLE BITCH. YOU WEAR MAKE UP, YOU’RE A SLAG. YOU DON’T WEAR MAKE UP, YOU’RE UGLY. YOU CAN’T PLEASE ANYONE. EVER.


Vårdcentralen, check

Ja jättekul.. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och får typ inte prata för mamma och pappa. Fick reda på vårdcentralen att jag hade början till halsfluss och svulna tjöttlar och massa.. Så nu äter jag pencelin och sånt.. Känns som om jag har en melon i halsen så svullet känns det som att det är. Men för hoppningsvis så blir det bättre nu när jag har fått pencelin. Blir det inte sämre så åker jag med till Karlstad och då kanske jag är med och spelar på söndag! Hoppas, hoppas, hoppas !!!

FAN FAN FAN

Hejsan, eller kanske godmorgon!
Jag har inte haft en rolig natt alls. Jag har legat och drömt en massa och har vaknat av hals ont.. Ska nu gå ner och ta en kopp te och se om det blir bättre. Blir det inte de så väcker jag pappa och så åker vi till fabror doktorn!!!
Fan vad besviken och ledsen jag är.. Tänk om jag har halsflus eller nått? Hur ska det då gå ikväll när jag spela spela allstar match?? Eller på fredag när jag åker till Karlstad med handbollen för att spela cup?? Fan, fan, fan!!!!!! Nu är jag inte alls på bra humör!!!

Torslanda - Kärra

Har inte bloggat på ett tag och det är för att jag har haft mycket att ta i nu det sista! Har No prov i morgon som jag ska sätta mig och blogga lite på nu. Ska även lägga ner det i min väska! Om en och en halv timme så ska jag åka in till torslanda och spela match mot kärra! Spelar hemma så jag kommer väl inte hem så jättesent. Om jag hinner och har den orken så slänger jag nog in ett inlägg när jag kommer hem.
Saknar de

just pain

Hejhej!
Har varit hemma i typ en timme nu. Fick sluta tidigare för att vi hade prov. Provet gick väl sådär. Kändes bra innan men sen när jag fick det så bara AAAH typ.. Nu om en stund ska jag ta på mig träningskläder

scooter ride

Kom hem för ett tag sen! Va nästan osäker på om jag skulle komma hem levande (skämt) Linus kom och hämtade mig i morse. Han sa att han skulle komma kvart i 10 men så kommer han 10!!!! Sen så skulle jag åka med han hem med och det passade ju jättebra för han slutade halv fyra samma som jag sa han. Men när jag kommer till skolan så ser jag att han slutar 40 i fyra! Aja tänkte jag 10 minuter är väl inte så farligt. Men nej då får jag sluta tidigare ja, så jag får vänta på linus! Men bara i 20 minuter för de får sluta tidigare som tur är! När vi sen är vid moppen så håller han och carl på och fjantar sig typ åker runt i cirklar och i gräset och massa! Så jag fick stå och vänta på dom skit länge!!! Sen när jag äntligen får stiga på Linus moppe så ska han hålla på och vingla med den och hålla på!! Jag skriker och drar i han med nej, det hjälper inte! Han bara fortsätter! Men men , jag lever!





???????????

Linus kommer snart och hämtar mig, åker till skolan!¨
puss

.


godnatt


he about to lose me

Träningen idag gick inte alls bra tyckte jag.. :( Hoppas verkligen att det blir bättre på torsdag då vi ska spela match!
Nu ska jag plugga lite No och sen ska jag nog bara titta på tv tills jag känner att jag vill sova! Sov lite förut så det är nog ingen större fara (a)
haha,
Jag och felicia kom i samma lag tills torsdag

♥♥♥♥

Hej mina puddingar!
Nu ska jag försöka slita mig från datan och lägga fram de sista sakerna som jag ska ha på mig i morgon! Det är ju såhär att från förra helgen när vi spela zonlagstuneringen så valde ledarna ut de "bästa" (de som de tyckte hade bäst spelförstålelse och sånt som är viktikgt att ha med om man ska bli bra i fotboll). Men så va de såhär att våra ledare Alen och Silvio kunde inte bestämma 8st av oss tjejer de tyckte att de skulle få nominera hela laget. Så de lottade och självklart blir man inte uttagen då :((( Jättebesviken blev jag men sen nästa dag när jag vaknar och har gjort i ordning mig och loggar in på facebook så har jag fått ett meddelande på facebook av Alen som skriver såhär:
När jag såg det så blev jag så himla glad så jag föll ut i tårar. Jag blev verkligen hur glad som helst! Så nu är jag jättenervös inför i morgon! Jag ska nänligen träna med alla andra dessa tjejer som med blev uttagna! Så ska vi då träna i morgon och sen på torsdag så ska de göra två lag av oss tjejer och så ska vi spela mot varandra på Vallhalla!
Så nu ska jag packa!

handbolls match


en kärlek


Godnatt


@ Mattias

Hej allahoppa!
Nu är jag hos Mattias med Andreas och Mattias! Just nu exakt så ligger jag i Mattias säng och sitter vid datan men jag ska väl stänga av nu snart, för Andreas håller på och kittlar mig och jobbar sig!!!!!!
Vi hörs kanske när jag kommer hem! 
Puss

your love is my drug


Stadslagsträning

Sitter i bilen påväg till träningen nu, nervositeten börjar sakta men säkert komma fram nu! Vet inte riktigt när jag kommer hem men jag ska nog i alla fall träffa Andreas och Mattias. Jag prata i alla fall med Andreas förut och då sa vi så. Blir det inget ändrat så blir det att hitta på något ned "coolingarna på gymnasiet"... -.- tyvärr är de inte så coola som de tror det är!
Pussssss


like it is


@ Matilda

Tjenaa!
Nu sitter jag hos Matilda igen! Nu är det så denna fredagen igen att vi har håltimma på idrotten och så har vi en timmes lunchrast efter de så vi börjar halv ett igen så nu är jag, Sophia, Emelie, Jennifer, Anna och Matiolda hos Matilda och har det lite mysigt! Vi får väl se vad vi hittar på sen eller om vi bara sitter och typ halv sover!
Nu ska Sophia titta in på sin blogg och skriva lite tror jag! Vi hörs när jag kommer hem!

00.00


kall

Har tittat lite handboll och nu funderar jag på att gå och lägga mig. Har lagt mig väldigt tidigt denna veckan och verkligen sovit mycket och det känns väldigt bra måste jag få säga! Så nu ska jag väl titta runt en sista gång på intornät sen lägger jag mig!

Resultat


kanelisbulls

Sista lektionen va ingen lektion idag ens? Vi såg på någon film sen lekte vi typ någon lek?? rätt slappt!
Tog bussen hem och nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att jag kan baka! Jag ska göra kaneliisbullar! Har tagigt fram allting och nu väntar jag bara på att få komma igång!
Ska nog ta något litet att äta nu, börjar bli lite hungrig!
Ni kanske får ett resultat av hur bullarna blir sen när de är klara ;)))
Hade inte alls som behövdes :(((
Mamma åker och handlar!

nu vet jag, jag kan lita på ingen

Jätteglad över att ni hjälper mig med ny probilbild! TackTack, fortsätt gärna!
Bloggade inte igår för att jag hann inte på morgonen och sen på kvällen så hade jag träning men jag fick gå av från den för jag mådde inte alls bra, va helt yr och ont i magen som det värsta! Sen när jag kom till färjan så va jag helt bort sa mamma.. Själv så kommer jag inte ihåg något mera från att jag gick av träningen och sen kommer jag bara ihåg att jag la mig i mammas och pappas säng sen vakna jag i morse i min egna säng.. Kommer i alla fall inte ihåg något alls! Jag gick till skolan idag även fast jag mådde så himla illa. Gick på matte lektionen, no och Hemkunskap sen hade jag lunch spanska och E-val så jag gick hem. Va hemma typ kvart över 1 och då gick jag och la mig med en gång. Vakna av att mamma prata med mig och då va klockan halv fem. Sov väldigt länge. Efter de kunde jag inte somna om så jag plugga lite No. För ett tag sen va jag och mamma ute och gick, gick lite mer än en timme. Väldigt skönt. Fast haar fortfarande ont i magen min.. I morgon har jag No prov får se hur jag gör efter det. Har No tredje lektionen. Slutar fem över halv tre i morgon så jag tror att jag klarar hela dagen i morgon. Men vi får väl se! När jag kommer hem i morgon ska jag ger er lite bilder från Zontunerings finalen! Men nu ska jag sova!
ge mig, ge mig, ge mig,

Funderar på ny...

Kommentera och hjälp mig!
Funderar på ny Porofilbild på facebook!
1.
2.
3.
4.

känsla


helgen

Hallu!
Ingen bra uppdatering under helgen förlåt mig! Men jag har verkligen inte orkat! I fredags så kunde jag inte gå ut för jag skulle upp kvart över 5 på lördag morgon för att åka iväg och spela första matchen med zonlaget som var klockan 9 och den vann vi med 4-0 och sen vann vi den sista gruppspels matchen med 5-0 och den matchen spelade vi 20 över 2. Efter de så var det hem och äta och sen typ somna jag, eller jag va hemma och titta på tv jag gjorde inte mycket annat och sen la jag mig för jag skulle upp samma sags och spela finalen igen på söndag! Ooh finalen vann vi med 4-0! Efter de va de snabba blixten iväg till handbollsmatch och den matchen blev försenad för att de andra i laget hade varit och spelat match innan och hade inte hunnit tillbaka till matchstart så vi va bara 4 spelar i börjar 6 med målvakt.. När de andra spelarna kom så flöt det på väldigt bra och vi vann med väldigt mycket till sist! Efter de åkte jag hem och ducha och sen la jag mig och sov tills det va mat typ!
Min helg har varit såhär 
Sova
Äta
spela
Äta
Spela
Äta
Sova
Äta
Spela
Äta
Spela 
Äta
Sova



"bild text"

Nu blir jag så jävla lack, du ska fan inte gå runt och säga vad du vill till folk. Du säger att man ska kunna komma och prata med dig om allt men fan ta de du säger! Jag blir så sjukt sur när jag hör vad du säger till folk! Jag klarar inte av att vara i samma omgivning som dig! Du är så himla patetisk!

we found no love

Har nyss varit nere och ätit lite med pappa och Oskar. Nu sitter jag upp på mitt rum och ska väl städa lite till och sen packa. Sen ska jag nog gå en promenad med Andreas!

Better

Va så himla trött igår när jag kom hem från zonlagsträningen så jag orkade inte blogga! Men träningen gick bra i alla fall! Så nu är det Zonlags tunering i helgen! Alla det olika Zonlagen spelar en tunering och sen är det lite följande saker i det. Får ju hoppas att det går så bra som möjligt! heja zonnorr!
I alla fall spelar första matchen på påvelundsplan i påvelund typ frölunda! Den första matchen spelas klockan 09.00. Vi möter Ale/kungälv.
Andra matchen är på samma plats mot Lerum/häryda klockan 14.20!

I'm not looking, I find.

TjabaTjena!
Kom hem för ett tag sen, väntar på att maten ska bli klar just nu! Efter match ska jag nog plugga lite lätt och sen städa lite tror jag. När klockan närmar sig fyra så börjar jag la lite att byta om till fotbollsträning. Zonträning idag med!
Så jävla snygg är du vännen! ♥

lovelovelove

fan vad jag saknar Cypen.. Vill bara tillbaka nu asså!

"zonlag"

Fått några förfrågningar på mitt inlägg om LALA-NANA-LALA inlägget och det är inte stadslsget det heter zonlag.
Det är så att göteborg är uppdelat i ett visst antal små grupper och där ifrån är de 22 st tjejer tror jag som är med från tex "zon norr" som det heter där jag är med. Sen finns det zon väst, zon syd, zon öst och några till som jag inte vet vad dom heter!

dagens låt & känslor


lala-nana-lala


Nervös så jag håller på att balla ur!
♥♥♥♥♥♥Fotboll♥♥♥♥♥♥

dagens


Follow me


Home

GULD BLEV DET JA!!
Sitter i bilen nu. Är i Göteborg om drygt 40minuter!


Final

Nu ska killarna snart spela final mot Värnamo tror jag det va! Sitter i cafeterian och äter twix ;))
Matchen spelas klockan sex så det är ett tag kvar om
Man säger så!
Va på lager 157 förut och fick med mig några saker hem, och sen på ett sport outlett och hitta en jättemysig tröja!

På vägen hit gick det väldigt bra på donken...


tjejerna & killarna väntar ;)))))))))


crawford

HEEEJ!
Mamma väckte mig idag :(((( Typ vid fem i nio så kom hon och påminde mig att vi skulle till hönö och fixa lite saker som jag hade lovat henne att följa med på! Nu ska jag snart äta sen ska jag höra ,ed Gabbi hur vi ska göra. Ska nämligen in till crawford idag med!

och där brast de


Jag gråter några kvällar/nätter för dig och sen är det bra. Jag tänker inte slösa mera tid än vad jag redan har gjort på dig. Jag har slösat ett fucking år på att hålla på och ”lulla” med dig. Till vilket pris? Nej, inget. Bara bortslösad tid. Nu är de det sista som hänt. Nu är de slut. Du har betett dig som en idiot! Jag klarar inte ens av att se på dig längre! Det kommer göra ont och jag vet inte hur lång tid det kommer ta! Men jag ska försöka tills jag lyckas och jag ska vara stark! Du ska inte få mig se ut som en idiot en gång till! Det är du som är idioten här! Du är patetisk, du är inte värd det. Jag kommer hitta någon annan. En som är så fruktansvärt mycket bättre än vad du är! Nu är du borta.


love is not Beutiful

Några bilder från bowlingen. efter bowlingen så åt vi mat med laget och tränarna hade ett litet avslutningstal! När vi va klara där så åkte vi runt lite och sen hem till Gabbi och så sov vi där! 
Idag så har va varit och tittat på crawford hela dagen!

slaggar@ Gabb

Ligger just nu i Gabbis säng och lyssnar på musik. Sitter lite ensam just nu för hon ligger och tjötar i telefonen. Idag så har vi bara degat, åkt lite moppe och sen boxlat med! Ni får bilder när jag kommer hem och har den tiden! Nu ska vi prata lite alvar, hejsan hoppsan lillebror..

Så himla go är du tjejen!
biiiiiig love på dig!


OHJA


Na Na Na

Godmorgon, ligger i min säng och väntar på att Gabbi ska vakna och ringa mig!! Funderar med på att gå upp och ta en go frulle framför tvn. Väcka Oskar och Robin och spela lite Hockey med dom! Jag är så fruktansvärt bra på de va!
Ska äl ta en titt i garderoben och se vad jag ska ha på mig ikväll med!

-

jag kan offra allt jag har för ingenting
ja, jag sträcker mig så långt det går
men jag behöver dig, kom hit och rör om

millitär tränng

Förlåt, hann inte att blogg i morse för att jag hade brottom och så! Men jag har i alla fall varit i kungsbacka idag! Fick med mig lite saker hem. Efter de så pkte jag till torslanda hallen och titta på lite fotboll. Dom va typ 10 som spela tror jag? Öckerö spelade, massa +++ till Ture som va hur bra som helst! Va i hallen i typ två timmar, väntade på att min egna träning skulle börja. Som tur va så va det gött folk i hallen från Öarna så jag hängde lite med dom!
Sen när jag till Caféterian så va Vanessa där och hon va hur spidad som helst idag! Riktigt go tjej! Träningen idag va hemsk men skratt va det i alla fall med. Lite pinsamt med för vi tränade tillsammans med A-grabbsen..! Fast måste säga att de va väldigt kul, ++++ på hela träningen!

RSS 2.0